Американската рок банда Godsmack записа вместо музикален клип, кратък филм към

...
Американската рок банда Godsmack записа вместо музикален клип, кратък филм към
Коментари Харесай

Godsmack записаха кратък филм вместо клип

Американската рок банда Godsmack записа вместо музикален клип, къс филм към най-новия си сингъл " Bulletproof ", оповестява Alternative Press.

В сатиричния 10 минутен музикален филм са включени и други музикални звезди като кънтри певеца Били Рей Сайръс, някогашният артист от метъл групата Skid Row, Себастиан Бах и др. 

Видеото е снимано през февруари в звукозаписното студио в Лос Анджелис. Режисьор на истинския клип е Той Смит - дълготраен помощник на групата.

Филмчето разкрива безуспешните опити на бандата да откри подобаващ режисьор за снимането на нов клип и неуместните обстановки, в които музикантите се озовават по време на срещите им с разнообразни странни видове. Действителният управител на групата Пол Геъри поставя изявленията с редица рискови режисьори - боен сержант, просветител, гуру и да - Бах и Сайръс. Изпаднал в обезсърчение вокалистът на групата Съли Ерна (който към този момент два пъти гостува у нас) се обажда на допустимо най-пародийния облик във кино лентата - братовчед си от Сицилия, Салватор Паскуале, който даже не знае, по какъв начин да работи с камера и нито един път не съумява да произнесе името на групата правилно.

" Ние просто обичаме да се забавляваме и да се смеем. Музиката е колкото изкуство,толкова и развлечение. И желаеме да споделяме това, което вършим с аудиторията от всички възрасти. Комедията не е нищо повече от пресилена действителност, а всеки, който не се любува на подобен занимателен видеоклип, просто прекарва живота си прекомерно съществено ", разяснява Съли решението за видеоклипа.

Песента " Bulletproof “ е водещият сингъл към идния албум на Godsmack " When Legends Rise ", който се чака да се появи на 27 април. На същата дата бандата потегля на турне.

Вижте занимателното видео, оповестено на GodsmackVEVO.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР